naar inhoud

Nieuws

 • Alle berichten
 • Week van de Smaak in Bezoekerscentrum 'De Lambiek'

  Week van de Smaak maandag 13 november
  Ook in 2017 doet Bezoekerscentrum De Lambiek mee aan de Week van de Smaak, die dit jaar plaatsvindt van 16 tot 26 november. Het thema van deze elfde editie is ‘De Smaak van Morgen’.
 • UPDATE: Pajot Zenne Magazine Herfst 2017

  Pajot Zenne Magazine vrijdag 3 november
  In de herfsteditie van Pajot Zenne magazine staat het thema ‘Van oud naar nieuw’ centraal. Waarschijnlijk vier ook jij eind december volop de overgang van 2017 naar 2018?
 • WIN: Suske & Wiskestrip 'De Schat van Beersel'

  Online wedstrijd woensdag 25 oktober
  Van december t.e.m. februari gaat het Kasteel van Beersel in jaarlijkse winterslaap. Alvorens de poorten sluiten, kan je nog snel kans maken om een leuke Suske & Wiskestrip te winnen, nl. 'De Schat van Beersel', ook wel gekend als dé beste strip die Willy Vandersteen ooit maakte.
 • Nieuw emailadres

  Logo woensdag 18 oktober
  Sinds kort heeft Visit Beersel & Bezoekerscentrum De Lambiek een nieuw emailadres, nl. visit@beersel.be. Voor al je vragen, opmerkingen of reservaties kan je voortaan mailen naar dit adres. Ons oud emailadres toerisme@beersel.be mag verwijderd worden uit uw bestanden. Bedankt voor uw begrip!
 • Sluitingsdagen november

  Sluitingsdagen november dinsdag 17 oktober
  Omwille van enkele feestdagen en de organisatie van een After Work Party in BZC De Lambiek in de maand november, sluiten wij de deuren op volgende dagen:
 • After Work Party @ BZC De Lambiek - donderdag 23 november

  After Work woensdag 11 oktober
  Ook in 2017 doet Bezoekerscentrum De Lambiek mee aan de Week van de Smaak, die dit jaar plaatsvindt van 16 tot 26 november. Op donderdag 23 november organiseert Bezoekerscentrum 'De Lambiek' een echte After Work Party!
 • Nieuwe praline in de streek: 'Dezireeke'

  Dezireeke dinsdag 10 oktober
  Samen kan je meer dan alleen, Chocolatier Praleen en lounge bar Alzenbar creëerden een praline op basis van de gin Deziree. Het idee kwam spontaan van Katrien Van Hoef om een pralinneke te maken met hun eigen huisgin.
 • Wervingsreserve gidsen Kasteel van Beersel voorlopig bereikt

  Kasteel vrijdag 6 oktober
  Wegens de talrijke reacties van geïnteresseerde kandidaat-gidsen voor het Kasteel van Beersel, is het quotum van onze wervingsreserve bereikt. Kandidaturen worden momenteel niet meer aangenomen.
 • Mountainbikenetwerk Zuid-West

  Mountainbike dinsdag 5 september
  Mountainbikers uit de Zennevallei kunnen vanaf nu nog meer plezier beleven aan hun sport met een netwerk van maar liefst 216 kilometer door diverse Pajotse gemeenten.
 • Expo 'Fabrieksburen. Industrie in de Zennevallei'

  Fabrieksburen vrijdag 1 september
  Op 2 september opent de expo 'Fabrieksburen' in papierfabriek ‘Demeurs’ in Huizingen. Deze expo gaat over enkele belangrijke fabrieken rond de Zenne. Oud-werknemers vertellen hun verhaal. Hoe was het om te werken in de fabriek? Welke invloed hadden deze fabrieken op onze omgeving?
 • NAJAARSEDITIE GROENE GORDEL & HAGELAND MAGAZINE KLAAR

  GG Magazine vrijdag 1 september
  De najaarseditie van Groene Gordel & Hageland Magazine zijn klaar en verdeeld. Verkrijgbaar in ons toerismekantoor in Bezoekerscentrum De Lambiek!
 • OPROEP: Reproducties Bruegel gezocht

  Bruegel zaterdag 26 augustus
  In 2019 is het 450 jaar geleden dat de kunstenaar Pieter Bruegel overleed. Voor een artistiek projecten zijn we op zoek naar reproducties van werken van Bruegel. Heb je kaders, schilderijen of blikken dozen met een afbeelding van een werk van Bruegel? Contacteer de erfgoedcel!
 • Openingsuren OLV-kerk van Alsemberg

  OLV-kerk Alsemberg zaterdag 22 juli
  Openingsuren van maart 2017 t.e.m. half november 2017.
 • Kunstenaarscollectief “ap-Art” stelt tentoon

  Apart zondag 16 juli
  Gedurende de maanden augustus, september, november en december 2017 stelt Kunstenaarscollectief “ap-Art” tentoon in De Pastorie loungebrasserie Pastoor Bolsstraat (Kerkenberg) in Alsemberg.
 • OPGEPAST: weldra werken op de Gemeenveldsite

  Gemeenveldsite zaterdag 1 juli
  De gemeenveldsite, een grote, open en groene ruimte waar iedereen kan genieten, creëren, inspireren, leren en spelen. Na vele jaren van voorbereiden en plannen tekenen, kunnen we de geplande metamorfose aan u voorstellen.
1-15 Van 15