naar inhoud

B&B

't Vogelnestje

Verscholen in het zacht, geklasseerde landschap van de Meigemheide vind je een charmant en gerestaureerd hoevetje van 1898. 't Vogelnestje biedt één ruime gastenkamer aan (max. 4 personen) en heeft een mooie tuin met een subliem uitzicht over de omgeving.

Contact en verdere info

A: Dikkemeerweg 175, B-1652 Alsemberg
T: +32 (0)380 94 10
G: +32 (0)474 21 77 12
W: www.vogelnestje.be  
M: anne.tierens@gmail.com 

B&B Albatros

De Albatros, de zeevogel, is een reiziger op lange vaart … hij zet zich slechts op de grond neer na duizenden kilometers te hebben afgelegd.

Na verscheidene avonturen die ons met de familie tot in Azië gebracht hebben, hebben wij dit
huis gevonden : wij moeten toch eens landen en deze hoeve heeft ons zijn vleugels gestrekt. Zij is gelegen nabij het centrum van Alsemberg, een kleine agglomeratie van Vlaams Brabant ten zuiden van Brussel , precies op 15 km afstand van de Grote Markt van Brussel en 7 km van Waterloo en zijn beroemde Leeuw.

Contact en verdere info

A: Pastoor Bolsstraat 142, B-1652 Alsemberg
T: +32 (0)476 87 59 40 
W: www.albatrosbnb.com
M: mppolinini@skynet.beB&B De Notelaar

B&B De Notelaar ligt op een steenworp van het Hallerbos, in een groene en rustige omgeving. U vindt er een ruime gastenkamer, met eigen kitchenette, en wordt er vergast op een heerlijk ontbijt.

Contact en verdere info

A: Halderbosstraat 75, B-1653 Dworp
T: +32 (0) 479 47 10 22
W: www.bnbdenotelaar.be
M: info@bnbdenotelaar.be


B&B Hof Ter Kouter

Hof Ter Kouter is gelegen in het Vlaams-Brabantse Dworp, een deelgemeente van Beersel. De landelijke omgeving nabij de Brusselse rand zorgt voor een ideale vestigingsplaats om zowel toeristische wandelaars en fietsers als zakenmensen te ontvangen. Gezien de bekendheid van onze Brusselse Hoofdstad en de toeristische bezienswaardigheden in de nabije omgeving, zullen zowel binnenlandse en buitenlandse klanten het hier naar hun zin hebben. Voor ieder streven ze naar een eersteklas overnachting.

Contact en verdere info

A: Vroenenbosstraat 79, B-1653 Dworp
T: +32 (0)474 72 88 04 
W: www.hofterkouter.be
M: Info@hofterkouter.be

 

 

B&B's buiten Beersel

Niet gevonden wat je zocht? Geen nood, ook net buiten de gemeentegrenzen bevinden zich enkele sfeervolle B&B's. Ontdek via deze link het rijke aanbod aan gezellige gastenkamers in het Pajottenland en de Zennevallei.